torsdag 8 mars 2012

Har gått in i väggen. Mår för dåligt. Vill supa ner mig. Har mycket hästjobb just nu. Kattköp i slutet av månaden. Allt rasar. Vänner tycker man inte räcker till. Jag försöker göra allt för att vara jag !!
Som sagt , med andra ord... Jag har gått in i väggen totalt och försöker leva utåt med ett leende. Det går förvisso men panik och ångest attackerna tar sig igenom så lätt..

Det är jag och väggen helt enkelt . Jag är
En förstörd människa!!

4 kommentarer:

  1. Stå på dig själv vafan säg ifrån till din morsa någongång! Menar ordentligt nu så hon fattar. Kör muntligt på kursen tror du skulle klara det bättre!

    SvaraRadera
  2. vad har min morsa med detta att göra ???

    SvaraRadera
  3. ja då du skrev att du gick in i väggen av allt pluggande sen skrev du om att din mamma tröck ner dig osv även fast du gjorde ditt bästa osv osv.

    SvaraRadera
  4. Fast så skrev jag ju inte, jag skrev endast att min mamma samt sambo kanske skulle kunnat vara ett bättre stöd.
    Föräldrar är aldrig riktigt nöjda med sina barn, och det har jag fullt förståelse för. Jag skulle inte heller vara riktigt nöjd med mina barn och dem inte gick efter den riktlinjen jag hade velat från föddseln.
    Min mamma är mitt allt och stöttar mig genom allt, dock i vissa lägen kan vi vara oense. Plus att just nu är det jag som sviker henne, och inte hon mig. Och min mamma fattar belive me!

    Men tack för din tanke.
    kram

    SvaraRadera